Fanfare te Montfoort (Utr)

Reünie 100 jaar Ons Genoegen

Een Reünie voor alle oud-leden van Ons Genoegen maar ook een moment voor iedereen die Ons Genoegen een warm hart toedraagt om even bij te praten, Iedereen is dus welkom. De reünie is vrij toegankelijk en voor iedere bezoeker is er een klein aandenken.

Tijdens de reünie komen de volgende onderdelen van Ons Genoegen in actie;

  • Het Fanfareorkest van 13.00 uur tot 13.30 uur
  • Ons Genoegen Twirl & Dance van 13.40 uur tot 14.00 uur
  • ZWUP van 14.10 uur tot 14:30 uur
  • De Slagwerkgroep van 14:40 uur tot 15:10 uur
  • Die Heitere Kapelle van 15:20 uur tot 15:50 uur

Fijn als u even laat weten als u komt, we weten dan gelijk waar we rekening mee kunnen houden. Aanmelden voor de reünie kan via deze website. Click op de link voor het aanmeldformulier,

Museum 100 jaar Ons Genoegen:

Deze dag kunt u ook een kijkje nemen in het speciaal ingerichte “Ons Genoegen Museum” Plein 5, de ruimte grenzend aan de Notenbalk van Ons Genoegen. Oude instrumenten, nog oudere uniformen, wellicht (on)herkenbare attributen en heel veel foto’s! Op het grote scherm worden continue verschillende beelden van weleer vertoont. Zeker voor oud leden een feest der herkenning maar ook voor de jeugd van tegenwoordig leuk om te zien hoe het er verschillende decennia geleden aan toe ging bij een muziekvereniging.

En als u enthousiast geworden bent van de foto’s, wordt u met dank aan de financiële bijdrage van hoofdsponsor “B&M – ICT Advies en Ondersteuning”  voor slechts € 5,- een mooie geheugenstick aangeboden met meer dan 250 foto’s van 100 jaar Ons Genoegen, een unieke collectie van goed bewaarde beelden! 

Jubileumreceptie:

Tussen 16:00 uur en 17:00 uur is er de mogelijkheid de jarige vereniging te feliciteren tijdens de Jubileumreceptie. Natuurlijk is er een drankje en een hapje voor alle bezoekers!

Iedereen is welkom!

Grote Stadsbarbecue:

Aansluitend is er voor iedereen die dit vooraf heeft aangegeven de mogelijkheid om deel te nemen aan de grote Stadsbarbecue. Deelnemen kan door op onze website het aanwezigheidsformulier in te vullen.

De barbecue kost € 12,50 per persoon. U krijgt daarvoor een vlees of vegetarisch pakket welke u zelf kunt bereiden op 1 van de barbecues.

Tijdens en ook nog lang na de barbecue is er live muziek en live entertainment om alle bezoekers te vermaken. Tot 23:00 uur vieren we 100 jaar Ons Genoegen met leden, oud-leden en genodigden!

Let op: Vanaf vrijdag 28 tot en met zondag 30 mei geldt op het gehele Pastoor Spaanplein een parkeerverbod.