Fanfare te Montfoort (Utr)
Repetitietijden

Die Heitere Kapelle

maandag 19.30 - 21.30 uur

Slagwerkgroep

dinsdag 19.15 - 20.30 uur

Fanfare orkest

woensdag 19.30 - 21.30 uur

Leerlingen orkest

vrijdag 18.30 - 19.30 uur

ZWUP

vrijdag 19.45 - 21.30 uur

 

 

Fanfare orkest

Het Fanfare orkest is de basis van muziekvereniging Ons Genoegen en al ruim 90 jaar het muzikale visitekaartje van Montfoort. Het orkest bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste amateur-muzikanten. Als fanfare geven wij serenades en spelen we op Konings dag en bij avondvierdaagsen en als orkest geven we binnen en buiten concerten. Dus wilt u een feest, jubileum of enige andere activiteit opluisteren met een muzikale serenade van een compleet fanfare orkest. Wij doen het!

Het orkest  speelt verschillende muziekgenres, de ene keer spelen we authentieke muziek speciaal geschreven voor fanfareorkesten en de andere keer kiezen we voor een populair genre. Zo houden we afwisseling in de muziek die we spelen en waarnaar u kunt luisteren op een van de vele momenten dat we naar buiten treden.

Concoursen en festivals zijn alweer wat langer geleden, we kiezen voor muzikale ontspanning en om daar samen met u tijdens optredens en uitvoeringen van te genieten.

Het orkest repeteert op de woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur en staat onder leiding van Harry Tazelaar.
U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren. Misschien wordt u wel zo enthousiast dat u met ons mee gaat spelen!