Fanfare te Montfoort (Utr)
Repetitietijden

Die Heitere Kapelle

maandag 19.30 - 21.30 uur

Slagwerkgroep

dinsdag 19.15 - 20.30 uur

Fanfare orkest

woensdag 19.30 - 21.30 uur

Leerlingen orkest

vrijdag 18.30 - 19.30 uur

ZWUP

vrijdag 19.45 - 21.30 uur

 

 

ZWUP

Om de vraag die iedereen stelt gelijk   maar te beantwoorden, ZWUP staat voor Zuid West Utrechtse Pretkapel.
 
Deze pretkapel is opgericht in 1980 door een aantal muzikanten van de muziekvereniging met als doel, gezamenlijk ongedwongen muziek te maken op onofficiële gelegenheden zoals sportevenementen, kampioenschappen, verjaardagsfeestjes, serenades en carnaval natuurlijk.

 

De pretkapel bestaat uit een hechte groep van 21 muzikanten waarvan er altijd minimaal 8 aanwezig zijn voor een optreden. De muziek die gespeeld wordt, bestaat voor ongeveer 50% uit Hollandse meezingers o.a. Nick & Simon, Frans Bauwer, Frans Duits en Rene Schuurmans, maar ook de carnavaleske meezingers van de Lawineboys en de Gebroeders Ko.

 

Eigenlijk kunnen we ons aanpassen aan elke gelegenheid, muziek van Simon & Garfunkel voor de rustige momenten of Het Dorp van Wim Sonneveld voor de speciale gelegenheid. Rocken met Bill Haley en Tina Turner of naar Amsterdam met de liedjes van Johny Jordaan.

Maar ook met Kerst en Sinterklaas kunnen we ons repertoire aanpassen aan de gewenste sfeer.

 

 

Indien u meer van ons wilt weten of ons wilt inhuren dan kunt u contact opnemen met onze contactpersoon Martin Kolfschoten, tel 06 23 418 676.
U mag ook e-mailen naar: ZWUP@onsgenoegen-montfoort.nl

Muzikale leiding: Jan de Koning
Algemene zaken: Martin Kolfschoten